ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укрпошта» доставила 80% березневих пенсій

«Укрпошта» доставила 80% березневих пенсій

Поки що компанії не вдалося повністю виплатити пенсії в зонах, де проходять активні бойові дії.

 

Поки що компанії не вдалося повністю виплатити пенсії в зонах, де проходять активні бойові дії.

"Укрпошта" станом на 22 березня 2022 року доставила майже 80% пенсій (8,4 млрд грн), доставка проводиться у всіх регіонах. Про це пише ЦТС із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що у більшості областей показник виплат пенсій коливається у межах 93-99%. "Поки що не вдалося повністю виплатити пенсії в зонах, де проходять активні бойові дії", - йдеться в повідомленні.

Так, у Чернігівській області виплачено 16%, у Запорізькій 48%, Харківській – 50%, Херсонській 57%, Сумській – 60% пенсій.

В "Укрпошті" зазначили, що як тільки будуть сформовані зелені коридори в міста, тимчасово окуповані Росії або під обстрілами, компанія відразу доставить виплати. Крім того, нижчий відсоток виплат пенсій частково пояснюється тим, що багато українців через військові дії змінили місця проживання і не все ще оформили переадресацію.

"Три тижні поспіль ми разом із колегами постійно на зв'язку з українськими військовими, розбудовуємо маршрути, шукаємо вольові та креативні рішення, як об'їхати ворожі блок-пости, знайти готівку в оточеному місті чи регіоні та забезпечити людей засобами та товарами першої необхідності. На жаль, все ще є окремі райони, куди ми не можемо доїхати, але наші захисники щодня роблять свою роботу, відвойовуючи наші міста та села у загарбників, а ми в "Укрпошті" вже заводимо автомобілі, щоб зробити свою роботу", - повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Національний поштовий оператор зазначає, що більшість українців, яким було доставлено пенсію за лютий, отримали їх на місцях – у відділеннях "Укрпошти" у місті або адресною доставкою. Також до "Укрпошти" надійшло близько 22 тис. звернень на оформлення переадресації виплат.

 

 

 
Коментарі (0)