ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрпошта» попереджає: Доставка новорічних посилок може сильно сповільнитися

«Укрпошта» попереджає: Доставка новорічних посилок може сильно сповільнитися

Напередодні свят навантаження на інфраструктуру значно зростає

Напередодні свят навантаження на інфраструктуру значно зростає

"Укрпошта" попереджає про те, що в передноворічний і різдвяний період терміни стандартної поштової доставки можуть збільшитися через зростання обсягів пошти. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

Як відзначили прес-службі, в такі періоди в посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлінгової компанії) і митні підрозділи України та інших країн світу, проте їх пропускні можливості є обмеженими.

В "Укрпошті" радять клієнтам звертатися в контакт-центр або на сайт компанії за більш детальною інформацією щодо місця перебування відправлень.

Нагадаємо, після введення воєнного стану в "Укрпошті" заявили, що підприємство працює в штатному режимі і військове становище не вплине на її роботу, умови виплати пенсій і пересилання поштової кореспонденції не зміняться.

Нагадаємо, в проекті державного бюджету на 2019 рік, який уряд подав до парламенту на розгляд у другому читанні, було передбачено відшкодування для ПАТ "Укрпошта" витрат на доставку пенсій. На відшкодування витрат ПАТ "Укрпошта" за надання послуг, пов'язаних з виплатою і доставкою пенсій та грошової допомоги населенню, виділяється 500 млн грн.

 

 
Коментарі (0)