ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Укрпошта» стане постачльником природного газу

«Укрпошта» стане постачльником природного газу

На сайті "Укрпошти" вже створено відповідний розділ, де можна ознайомитися з правилами поставок природного газу і тарифами.

Публічне акціонерне товариство "Укрпошта" планує постачати природний газ споживачам і для власних потреб в Україні. Відповідну заявку на отримання ліцензії на постачання природного газу в Україні "Укрпошта" подала на розгляд до Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Рішення про видачу ліцензії буде розглянуто на засіданні НКРЕКП 7 вересня 2017 року. При цьому на сайті "Укрпошти" вже створено відповідний розділ, де можна ознайомитися з правилами поставок природного газу і тарифами. 

Як повідомлялось раніше, на початку червня НКРЕКП видала ліцензію на право здійснювати господарську діяльність з постачання природного газу в Україні "Трафигура Юкрейн" - дочірньої компанії одного з найбільших світових трейдерів енергоресурсів Trafigura. На початку липня НКРЭКУ видала ліцензію на право здійснювати господарську діяльність з постачання природного газу "МЕТ Україна" - дочірньої компанії міжнародного газотрейдера MET Holding AG. "Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України і є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через більш ніж 11 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників. 

 

 
Коментарі (0)