ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укрпошта» виплатила пасажирам потягів 11 млн грн

«Укрпошта» виплатила пасажирам потягів 11 млн грн

Майже 11 млн грн виплатила держкомпанія першого місяця літа 4,7 тис пасажирам евакуаційних поїздів із Запоріжжя та Покровська

 

Майже 11 млн грн виплатила держкомпанія першого місяця літа 4,7 тис пасажирам евакуаційних поїздів із Запоріжжя та Покровська. Про це йдеться у прес-релізі поштового оператора. Біженці мали змогу отримати гроші готівкою у міні-відділеннях, які поштовий оператор відкрив у приміщеннях залізничних вокзалів Дніпра та Львова.

Близько 40% фінансової допомоги надається пасажирам на вокзалі Дніпра. Місто є перевалочним пунктом для поїздів далекого прямування, що прямують із прифронтових регіонів на захід країни. У прес-службі компанії зазначили, що за весь час дії програми 8174 біженцям було виплачено 18,9 млн. грн допомоги.

Щодня на станції прибувають три евакуаційні поїзди. А за виплатами звертаються близько 450 пасажирів. Нагадаємо, проект підтримки біженців запущено з ініціативи Офісу Президента, а реалізується за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Міністерства соціальної політики, Міністерства інфраструктури, Укрпошти та Укрзалізниці.

Дані про кількість одержувачів збираються провідниками поїздів у дорозі та передаються на сервери Укрпошти. Співробітники компанії до моменту прибуття поїзда вже готують усі необхідні документи та списки для здійснення виплат.

Ми раніше повідомляли, що Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України відновить грошові виплати українцям, які звільнилися з полону і все ще перебувають у неволі.

 

 

 
Коментарі (0)