ГоловнаНовини ЖКГТранспорт"Укрпошта" влаштує великий розпродаж автотехніки

"Укрпошта" влаштує великий розпродаж автотехніки

Серед техніки, яка розпродається, здебільшого автомобілі 90-х та 2000-х років випуску

 

Серед техніки, яка розпродається, здебільшого автомобілі 90-х та 2000-х років випуску.

"Укрпошта" розпродає 531 одиниці застарілого автотранспорту - легкові, вантажні автомобілі, причепи, напівпричепи, трактори - на майданчику ProZorro.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

"Продаж техніки, непридатної для виконання поточних завдань, дозволяє не тільки отримати додатковий дохід, а й скоротити видатки на утримання старих авто і вивільнити місце для нового транспорту", - йдеться в повідомленні.

Серед техніки, яка розпродається, здебільшого автомобілі 90-х та 2000-х років випуску. Перелік містить, як іноземні автомобілі (Hyundai Sonata, Peugeot, Mazda, Citroen, Volkswagen, KIA, Daewoo, Skoda, Volvo, Mercedes Benz), так і виробництва пострадянських країн (МАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ та інші).

Техніка згрупована і продається лотами, які включатимуть від 9 до 134 одиниць автотранспорту. Лоти сформовані, зокрема, за регіональними критерієм: за областями, де зараз знаходяться автівки.

Початкова вартість лоту варіюється від 42 тисяч до 1,1 млн грн у залежності від стану та кількості  автомобілів у лоті.

При оцінці поданих конкурсних пропозицій застосовуватиметься критерій найвищої ціни.

Зазначається, що проведення аукціонів погоджено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.

"Згідно законодавства відчуження будь-якого майна компаній державної форми власності може здійснюватися виключно шляхом продажу на конкурентних засадах - через біржі, на аукціоні, за конкурсом", - додали в "Укрпошті".

 

 

 
Коментарі (0)