ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Укрпошта» з травня підвищує тарифи на популярні послуги

«Укрпошта» з травня підвищує тарифи на популярні послуги

“Укрпошта” з 1 травня 2019 року підвищить тарифи для двох видів міжнародних поштових відправлень – “дрібний пакет” і “мішок М”

“Укрпошта” з 1 травня 2019 року підвищить тарифи для двох видів міжнародних поштових відправлень – “дрібний пакет” і “мішок М”. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

В “Укрпошті” також додали, що клієнти можуть заощадити на доставці, бо в компанії діє накопичувальна система знижок. При оформленні відправлень через API, особистий кабінет на сайті компанії “Укрпошта” або через мобільний додаток передбачені знижки до 20%.

Тарифи на інші види міжнародних відправлень, зокрема рекомендованих листів і бандеролей, залишаться без змін.

“Укрпошта” також пропонує спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень для доставки в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву, Латвію і Узбекистан. В залежності від країни тарифи становлять на 30-60% нижче стандартної вартості доставки відправлень.

Як повідомлялося, з 1 квітня “Укрпошта” почала підвищувати зарплати працівникам сільських відділень, які мають посадовий оклад менше за мінімальну зарплату з розрахунку на повну зайнятість. Другий етап підвищень розпочнеться 1 липня.

Нагадаємо, цього року через “Укрпошту” пенсіонерам видали 1,9 млрд гривень субсидій для оплати комунальних послуг. Максимальний розмір монетизованих субсидій склав 9273 гривень.

 

 
Коментарі (0)