ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУкрпошта з вересня розпочне підвищення тарифів

Укрпошта з вересня розпочне підвищення тарифів

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та автоматизації, утвердила поетапне підвищення тарифів на послуги поштового зв'язку в 2018-2019 роках.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та автоматизації, утвердила поетапне підвищення тарифів на послуги поштового зв'язку в 2018-2019 роках.

«Незважаючи на швидке зростання середньої заробітної плати працівників, Укрпошта залишається однією з підприємств із найнижчим рівнем оплати праці в порівнянні з іншими галузями, і зміна тарифів спрямовується на фінансування фонду оплати праці, перш за все, виробничого персоналу, який складає близько 90 % від загальної чисельності працівників », - говориться в повідомленні оператора.

Відповідно до рішення НКРС тарифи на послуги поштової зв'язку будуть змінені в два етапи:

1-й етап - з 10 вересня поточного року, 2-й етап - з 1 січня 2019 року.

1-й етап - тариф на пересилання письмової кореспонденції (неоригінальна листа вагою до 50 г, базовою величиною) змінюється на 2 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги «Укрпошта Стандарт», масою до 10 кг в межах України - на 3,6 грн (з НДС).

2-й етап - тариф на пересилання письмової кореспонденції (неприорітетнон листом вагою до 50 г, базовою величиною) змінюється в порівнянні з першим етапом на 1 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги «Укрпошта Стандарт», масою до 10 кг в межах України на 2,4 грн (з НДС).

Тарифи на пересилання відправлень вагою більше 10 кг в рамках послуги «Укрпошта Стандарт», зокрема, пересилання відправлено вагою від 10 до 15 кг в межах області складе 45 грн (з НДС), по Україні - 51 грн (з НДС).

Тарифы на доставку міжнародної кореспонденції та міжнародних посилок, а також тарифи на додаткові послуги при відправленні відправлень «Укрпошта Стандарт» не змінюються.

Раніше повідомлялося, що Укрпошта здійснює майже трети грошових переказів в Україну.

 

 
Коментарі (0)