ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкрпошта запускає власні поштомати

Укрпошта запускає власні поштомати

Укрпошта запускає пілотний проєкт з впровадження поштоматів у своїх відділеннях.

 

Укрпошта запускає пілотний проєкт з впровадження поштоматів у своїх відділеннях. Як розповів гендиректор компанії Ігор Смілянський, для пілотного проєкту поштомати встановили в частині київських відділень.

Хто зможе скористатися. Оскільки поки що поштомати — пілотний проєкт, такий варіант не можна самостійно обрати при відправленні посилки, але Укрпошта буде пропонувати його частині клієнтів.

Як користуватися:

отримати смс;

ввести код;

отримати посилку.

«Наступного року Укрпошта збирається масштабувати цю послугу по всій країні з інтеграцією в мобільному додатку, особистому кабінеті і т.д. Почнуть з міст з населенням в понад 100 тисяч населення. Поштомати працюватимуть 24\\7», — розповів Смілянський.

Нагадаємо, Укрпошта прагне до того, щоб в компанії працювала менша кількість людей, але з більш високими заробітками.

Також компанія підписала контракт на будівництво першого автоматизованого логістично-сортувального центру «Київ — Бориспіль» з компанією-забудовником Tetra Invest (ТОВ «Тетра Інвест») вартістю $ 46 млн.

Укрпошта планує забезпечити доступність цифрових і банківських послуг в кожному населеному пункті країни за допомогою пересувних відділень;

бригада буде доставляти все необхідне в будинки людей, а також допомагати оплатити комунальні послуги, поповнити мобільний рахунок і т. д.;

у пересувних відділеннях можна буде навіть зняти гроші з картки.

 

 

 

 
Коментарі (0)