ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Укртелеком» значно підвищує вартість послуг

«Укртелеком» значно підвищує вартість послуг

З Нового року тарифи на користування послугами "Укртелеком" збільшаться майже на чверть.

 

З Нового року тарифи на користування послугами "Укртелеком" збільшаться майже на чверть.

"Укртелеком" підвищує тарифи на послуги телефонного зв'язку. Про це заявив директор з корпоративних комунікацій компанії Михайло Шуранов. За його слова тарифи виростуть на 20-24 відсотків. У грошовому еквіваленті це 18-24 грн. Нові тарифи почнуть діяти з січня 2020 року.

За словами Михайла Шуранова, тариф "Домашній Безлімітний" змінюється з 99 до 123 гривень на місяць, "Домашній Базовий" - з 94 до 117 гривень, "Простий" - з 67,10 до 73,81 гривень на місяць.

Крім цього, зміняться тарифи і на інші послуги компанії. Наприклад на проводове радіо, IP-telex, підключення обладнання охоронної сигналізації, TV Бізнесу, та ін.

Згідно з новими тарифами, за стаціонарний телефон, який підключений за окремою лини і не має погодинної оплати, доведеться заплатити 61, 51 гривень - для населення. Підприємствам, установам та ФОП - зв'язок буде коштувати 67,10 гривень.

Якщо ваш телефонний апарат підключений до спареної телефонної лінії і у вас немає погодинної оплати місцевих дзвінків, то такий варіант зв'язку буде трохи дешевше. 49,21 грн - для населення і 53,68 грн - для підприємств, установ і ФОП.

 

 

 
Коментарі (0)