ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Укртрансгаз» став акціонерним товариством

«Укртрансгаз» став акціонерним товариством

Компанія «Укртрансгаз», яка є оператором вітчизняної газотранспортної системи, завершила в Міністерстві юстиції процедуру перереєстрації в публічне акціонерне товариство

Дочірню компанію «Укртрансгаз» було реорганізовано в публічне акціонерне товариство, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 13 червня 2012 року N360-р «Про реорганізацію дочірніх компаній НАК «Нафтогаз України» та наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості від 18 липня 2012 № 530 «Про реорганізацію Дочірньої компанії «Укртрансгаз», НАК «Нафтогаз України». Дата державної реєстрації ПАТ «Укртрансгаз» - 27 грудня минулого року.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Згідно з повідомленням, компанія була реорганізована з метою виконання програми заходів по приєднанню України до Європейської енергетичної хартії, які передбачали в тому числі й реформування НАК «Нафтогаз України».

На даний момент, за повідомленням компанії 100% акцій «Укртрансгазу» знаходяться у власності «Нафтогазу».

Нагадаємо, що основний напрямок діяльності «Укртрансгазу» - транспортування та зберігання природного газу. Загальна довжина газопроводів, які експлуатує компанія, становить 38,6 тис. км.

 
Коментарі (0)