ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» планує перевезти мільйон пасажирів за свята

«Укрзалізниця» планує перевезти мільйон пасажирів за свята

На новорічні свята «Укрзалізниця» пропонує пасажирам майже півтора мільйона місць. Найбільшим попитом серед пасажирів користуються західний та південний напрямки.

На період зимових свят «Укрзалізниця» пропонує своїм пасажирам 1,4 млн місць у потягах далекого сполучення. Зокрема, з 25 грудня по 13 січня щодоби курсуватимуть майже 125 поїздів. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

«Наразі на святковий період у продажу загалом є 959,6 тис. вільних місць. Найбільше пропозицій для подорожей залізницею у західному та одеському напрямку – до місць найбільш масового відпочинку», - йдеться у повідомленні.

У західному напрямку забезпечено майже 335 тис. місць, з них 180 тис. – вільні. На Західну Залізницю щодоби курсуватимуть близько 26 потягів.

На Південь забезпечено щодобове курсування майже 15 поїздів із загальною кількістю понад 177 тис. місць, з яких вільних  майже 130 тис.

У відомстві також зазначають, що призначення додаткових рейсів продовжується.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» постійно здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди найбільш популярних маршрутів. Зокрема, залізничники «підкинули» потяг Київ – Вінниця.

 
Коментарі (0)