ГоловнаНовини ЖКГТранспорт"Укрзалізниця" через негоду змінила графік поїздів

"Укрзалізниця" через негоду змінила графік поїздів

Державна компанія "Укрзалізниця" змінила графік руху поїздів, які курсують з української столиці через негоду

 

Державна компанія "Укрзалізниця" змінила графік руху поїздів, які курсують з української столиці через негоду — вісім поїздів йдуть із затримкою через зледеніння контактної мережі. 

Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби УЗ. Зокрема, спізнюються такі поїзди: №715/716 Перемишль – Київ (2:17),   №55/56 Київ-Пас. - Івано-Франківськ ( 0:45), №59/60 Київ-Пас. - Чоп (0:34), №49/50 Київ-Пас. - Трускавець (0:30). 

"Якщо ви зараз на борту потягу, що спізнюється, і маєте попереду пересадку, будь ласка, сповістите нашого провідника, стюарда або гарячу лінію 0800503111, щоб ми могли знайти рішення заздалегідь", - закликали пасажирів залізничники. Нагадаємо, що у Васильківській громаді на території Київської області запускають транспортний автобусний маршрут — у місті відновлюють маршрут №5 вулиця Козацька (стара назва – вулиця Петровського) до Комісарової Гори (кінцева). 

Про це повідомила прес-служба Васильківміськпарктрансу. Відомо, що а автобуси їздитимуть за таким розкладом: з вулиці Козацької 7:30 до Комісарової Гори та з Комісарової Гори 13:40 до вулиці Козацької.

 

 

 
Коментарі (0)