ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця додала 80 вагонів у приміські поїзди в Київській області

Укрзалізниця додала 80 вагонів у приміські поїзди в Київській області

У рейси додатково відправилися понад 80 вагонів. Нині 22 поїзди курсують складом по 8 вагонів, 2 поїзди – по 10 вагонів, 1 поїзд – 7 вагонів та 9 поїздів – у шестивагонному складі.
«Укрзалізниця» збільшила склади приміських електропоїздів у Київській області. Вчора, 5 травня, у рейси додатково відправилися понад 80 вагонів. Нині 22 поїзди курсують складом по 8 вагонів, 2 поїзди – по 10 вагонів, 1 поїзд – 7 вагонів та 9 поїздів – у шестивагонному складі.
 
Упродовж останніх двох тижнів ПАТ «Укрзалізниця» за рахунок проведення додаткових ремонтів збільшила кількість вагонів у поїздах, що курсують у приміському сполученні Київського та Фастівського обігу. Якщо станом на 24 квітня 2017 року за вказаними напрямками курсувало 23 поїзди по 6 вагонів, то станом на 5 травня 2017 шестивагонних поїздів залишилося лише 9, а в інших – кількість вагонів збільшено.
 
«Утримування приміського сектору – дороге задоволення для залізничників, зважаючи на збитковість таких перевезень. Викликає подив бездіяльність місцевих влад у питанні компенсації витрат на перевезення пасажирів пільгових категорій. Попри це Укрзалізниця зреагувала на ситуацію: збільшуємо кількість вагонів, усвідомлюючи соціальну та економічну важливість цього виду перевезень», – прокоментував директор з пасажирських перевезень та сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків.
 
Коментарі (0)