ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» готова до роботи взимку

«Укрзалізниця» готова до роботи взимку

«Укрзалізниця» повністю готова до роботи в зимовий період. Зокрема, утеплено вагони та підготовлено необхідну техніку.

Для перевезення пасажирів в зимовий період залізницею, утеплено 3164 вагонів. Також заздалегідь перевірено всі системи життєзабезпечення пасажирського рухомого складу, продіагностовано, відремонтовано і запущено в роботу опалювальні системи. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Окрім того, у всіх регіонах України до роботи в зимовий період підготовлено 236 вокзалів та вокзальних комплексів – залізничники провели роботи з утеплення фасадів, встановили металопластикові вікна, оновили екстер’єр станційних будівель тощо.

«Для очищення вокзалів та станцій від снігу залізничники підготували снігоприбиральну техніку, впорядкували протипожежні системи, провели ремонти та профілактичні огляди систем вентиляції та кондиціонування»,  - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на період новорічних та різдвяних свят в Україні збільшать кількість рейсів для низки цілорічних потягів популярних маршрутів. Окрім того, з кінця грудня курсуватимуть додаткові потяги в західному та південному напрямках.

 
Коментарі (0)