ГоловнаНовини ЖКГТранспорт"Укрзалізниця" не може закупити нові вагони

"Укрзалізниця" не може закупити нові вагони

Причиною скасування конкурсу вказується відсутність заявок від більш двох претендентів.

 

Перевізник планував замовити нові вагони Державний монополіст ж / д перевезень ПАТ "Укрзалізниця" скасувала 4 тендери на поставку 1,5 тис. Вагонів на загальну суму 1,5 млрд гривень через відсутність пропозицій. Про це повідомляється на сайті державних закупівель ProZorro.

Причиною скасування конкурсу вказується відсутність заявок від більш двох претендентів. На 20 лютого було заплановано ще чотири аналогічні закупівлі, однак їх перенесли на 24 лютого у зв'язку з тим, що по ним були питання від потенційних учасників, які потребують часу для отримання відповіді замовника.

У тому числі анонімний потенційний учасник питав "Укрзалізницю" про можливість зняти обмеження за ціною пропозиції. Однак, в системі не можна пропонувати товар дорожче певної замовником очікуваної ціни. Залізничники відповіли, що не можуть впливати на систему електронних закупівель. Нових торгів по вантажних вагонів з новою очікуваною вартістю поки не оголошено. Нагадаємо, раніше керівник транспортного підприємства повідомив, що на кошти Європейського банку реконструкції та розвитку планується закупити близько 3 тис. Піввагонів.

 
Коментарі (0)