ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укрзалізниця» отримала 100 мільйонів для виплат за локдаун

«Укрзалізниця» отримала 100 мільйонів для виплат за локдаун

АТ "Укрзалізниця" отримала 102 млн. Грн від держави для компенсації співробітникам підприємств, діяльність яких буде обмежена внаслідок введення протиепідемічних заходів в січні 2021 року

АТ "Укрзалізниця" отримала 102 млн. Грн від держави для компенсації співробітникам підприємств, діяльність яких буде обмежена внаслідок введення протиепідемічних заходів в січні 2021 року.

Про це в своєму телеграм каналі повідомив глава "Укрзалізниці" Володимир Жмак.

"Уже до кінця року близько 30 тисяч залізничників отримають таку допомогу. Її розмір буде визначатися пропорційно робочому часу працівника, скороченим внаслідок обмежувальних заходів", - повідомив Жмак.

Як повідомлялося, 14 грудня Кабінет міністрів через портал "Дія" почав збирати заявки на отримання 8 тис. Грн одноразової допомоги від держави від найманих працівників та фізосіб-підприємців, діяльність яких буде заборонена в період посиленого карантину в січні.

Крім того, роботодавці, які скоротили або можуть скоротити робочий час працівників через карантин, з 14 грудня також могли подати заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги. Для цього до 21 грудня потрібно було звернутися в центр зайнятості за своїм місцем перебування і надати необхідні документи.

Нагадаємо, Кабінет міністрів вирішив посилити карантинні обмеження з 8 по 24 січня, заборонивши роботу ресторанів (крім доставки і роботи "на винос"), кінотеатрів, спортзалів, ТРЦ, магазинів непродовольчих товарів і закладів освіти (крім дитсадків). Громадський транспорт продовжить працювати.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)