ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУкрзалізниця отримала ліцензію на розподіл електричної енергії

Укрзалізниця отримала ліцензію на розподіл електричної енергії

Ліцензія набуває чинності з 1 січня 2019 року в межах розташування системи розподілу електричної енергії, що знаходиться у власності акціонерного товариства «Укрзалізниця»
Укрзалізниця отримала ліцензію Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії.
 
Ліцензія набуває чинності з 1 січня 2019 року в межах розташування системи розподілу електричної енергії, що знаходиться у власності акціонерного товариства «Укрзалізниця», та приєднаних до її мереж електричних мереж інших власників, з якими укладено відповідні договори.
 
Законом України «Про ринок електричної енергії» відокремлено діяльність з розподілу електричної енергії від інших видів діяльності, зокрема виробництва та постачання електричної енергії. Таким чином Укрзалізниця отримала нову ліцензію з розподілу електричної енергії.
 

Одночасно даним рішенням НКРЕКП анульовано ліцензії Укрзалізниці на право провадження господарської діяльності з двох видів послуг: передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом. 

 
Коментарі (0)