ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» планує закупити нові поїзди

«Укрзалізниця» планує закупити нові поїзди

Українцям в наступному році обіцяють нові поїзди та пасажирські вагони вітчизняного виробництва. Придбати транспорт планують за рахунок інвестицій, які «Укрзалізниця» очікує отримати в наступному році.

ПАТ «Укрзалізниця» має наміри закупити в наступному році нові поїзди та вагони. Про це заявив в.о. директора «Укрзалізниці» Олександр Завгородній, передає прес-служба товариства.

За його словами, в планах придбання двох міжрегіональних потягів та пасажирських вагонів.

«Також у планах є придбання двох міжрегіональних поїздів та пасажирських вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Водночас ведемо роботу щодо побудови вантажних вагонів різного призначення. Ми вважаємо, що запустивши таким чином реанімацію та відновлення технічного стану залізниць, ми зможемо збільшити обсяги нашої економіки», - зазначив він.

Реалізовувати ці плани в «Укрзалізниці» будуть за рахунок інвестицій, притік яких у наступному році очікується в розмірі 15,6 млрд грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, парламентарям надали на розгляд законопроект, який покликаний вдосконалити процес ведення господарської діяльності на залізничному транспорті та встановити рівноправний доступ до послуг інфраструктури.

 
Коментарі (0)