ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» побудує власний ЦОД

«Укрзалізниця» побудує власний ЦОД

Центр повинен забезпечити безперебійний рух поїздів.

 

Центр повинен забезпечити безперебійний рух поїздів.

"Укрзалізниця" працює над створенням нового, сучасного центру обробки даних для забезпечення безперебійного руху поїздів по залізницях України, пише ЦТС.

"Завдання IT-підрозділу компанії зараз полягає в забезпеченні безперебійного, якісного функціонування систем і програмних комплексів, що забезпечують всі напрямки роботи" Укрзалізниці ", в першу чергу, в вантажний логістики і пасажирських перевезеннях", - зазначив директор з інформаційних технологій АТ УЗ Володимир Рєзнік.

Також повідомляється, що IT повинно гарантувати високу доступність всіх послуг при будь-яких виробничих умовах в цілодобовому режимі.

"Важливість і складність компонентів послуг, що надаються вимагають використання сучасних інформаційних технологій з постійним вдосконаленням", - додали в компанії.

За словами Рєзніка, з цією метою планується побудова нового центру обробки даних, в якому будуть інтегровані нові апаратно-програмні комплекси для забезпечення безперервності виробництва.

Нагадаємо, ЦТС писав, що в грудні 2020 року в Харкові запрацював перший сучасний центр управління ж / д рухом "Укрзалізниці". У компанії заявляли, що центр створений на основі кращих європейських практик. Центр об'єднав функцію управління рухом Південної та Донецької залізниць. Зокрема, до регіонального центру управління рухом ЮЖД підключили оперативно-технологічний зв'язок станцій і енергодиспетчерського ділянок Донецької ж / д. В УЗ тоді повідомили, що укрупнення центрів управління рухом поїздів дозволить усунути дублювання функцій між регіональними філіями.

 

 

 
Коментарі (0)