ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» подвоїть кількість швидкісних поїздів

«Укрзалізниця» подвоїть кількість швидкісних поїздів

АТ "Укрзалізниця" планує вдвічі збільшити кількість швидкісних поїздів на маршрутах поїздів класу "Інтерсіті +"

АТ "Укрзалізниця" планує вдвічі збільшити кількість швидкісних поїздів на маршрутах поїздів класу "Інтерсіті +", повідомив голова правління компанії Євген Кравцов.

Про це з посиланням на прес-службу "Укрзалізниці" повідомляє БізнесЦензор.

"Завдання уряду на наступні 5 років - збільшити на 10 одиниць кількість рухомого складу, що використовується на швидкісних маршрутах. Таким чином, ми вдвічі збільшимо парк цих поїздів і зможемо запропонувати нашим клієнтам найкращий сервіс", - сказав Кравцов.

"Ми змогли модернізувати близько 200 пасажирських вагонів, це рекорд за останні 7 років. В цьому році ми плануємо таким ремонтом оновити близько 40 вагонів. Крім того, до кінця року ми отримаємо перший вироблений в Україні дизель-поїзд, який плануємо поставити на маршрут в аеропорт "Бориспіль", - повідомив Кравцов.

Філія "Українська залізнична швидкісна компанія" має на сьогоднішній день на балансі 10 швидкісних електропоїздів компанії Hyundai Rotem, 2 швидкісні електропоїзди подвійного живлення моделі ЕКС-1 виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод"; 2 швидкісні двоповерхові електропоїзди подвійного живлення моделі EJ 675 виробництва компанії Skoda Vagonka (Чеська Республіка); 10 пасажирських вагонів поліпшеної конструкції з експлуатаційною швидкістю 160 км / год виробництва ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод", які використовуються в складі двох міжрегіональних поїздів в вагонній комплектації.

 

 
Коментарі (0)