ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця поновила рух поїздів далекого сполучення на Вінничині

Укрзалізниця поновила рух поїздів далекого сполучення на Вінничині

Відсьогодні Укрзалізниця відкриває продаж проїзних документів для поїздів №106/105 Одеса — Київ на станції Вінниця та №772/771 Хмельницький — Київ на станції Гнівань.
Відсьогодні Укрзалізниця відкриває продаж проїзних документів для поїздів №106/105 Одеса — Київ на станції Вінниця та №772/771 Хмельницький — Київ на станції Гнівань.
 
Також з 13 червня буде поновлено курсування поїзда № 779/780 у сполученні Суми — Вінниця з відправленням із Сум та Вінниці. Він курсуватиме щосуботи та щонеділі.
 
Поновленню залізничного сполучення у Вінницькій області посприяло прийняття Вінницькою обласною державною адміністрацією рішення щодо послаблення протиепідемічних заходів.
 
Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.
 
Нагадаємо, що поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. Провідники щогодини під час рейсу проводять прибирання: миють санвузли, підлогу в салоні вагона, протирають поручні, дверні ручки, кнопки тощо. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. 
 

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Про подальше відновлення руху поїздів та відкриття продажу квитків буде повідомлено додатково. 

 
Коментарі (0)