ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» поставила умови владі щодо перевезення вугілля

«Укрзалізниця» поставила умови владі щодо перевезення вугілля

«Урзалізниця» надасть локомотиви для перевезення вугілля із зони АТО. Але керівництво відомства поставило умови владі, після виконання яких і буде здійснюватись транспортування.

«Укрзалізниця» відновила транспортування  вугілля у окупованих східних територій. Про це повідомив виконуючий обов`язки голови «Укрзалізниці» Максим Бланк на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, пан Бланк зауважив, що «Укрзалізниця» готова надати потрібну кількість локомотивів і дизпалива для транспортування вугілля у зоні проведення АТО.

Однак,за словами Бланка, потрібно відновити пошкодженні рейки, розмінувати колії та узгодити з військовослужбовцями «вогневі» коридори. Такі заходи забезпечать стабільне транспортування палива.

«Іншими словами - це координація на рівні Міненерго, МВС, Міноборони, Фіскальної служби і т. д. В УЗ, штабний режим роботи, переведені служби інфраструктури і руху. Вугілля поїхало. Подальші можливі обсяги перевезення вугілля, в першу чергу, будуть залежати від можливості вирішувати перераховані вище завдання. УЗ не підведе», - зазначив Бланк.

Як повідомляла «Україна Комнальна» раніше, Кабінет Міністрів обіцяє протягом тижня вирішити проблеми України з енергоносіями. При цьому, урядовці уточнюють – у терористів «ДНР» та «ЛНР» вугілля купувати не будуть.

 
Коментарі (0)