ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця повернула продаж квитків на карантинні станції

Укрзалізниця повернула продаж квитків на карантинні станції

На кількох "червоних" залізничних станціях, які були закриті через коронавирусной інфекції, з 9 листопада, відновлено продаж квитків

 

На кількох "червоних" залізничних станціях, які були закриті через коронавирусной інфекції, з 9 листопада, відновлено продаж квитків. Укрзалізниця (фото з відкритих джерел) В Укрзалізниці запевняють, що пасажири можуть безпечно подорожувати в поїздах, бо компанія дотримується всіх правила і протиепідемічні заходи.

Отже, з сьогоднішнього дня продаж квитків відкрита на станціях: Берегове (Закарпатська обл.), Волосянка-Закарпатська, Великий Березний (Закарпатська обл.), Кострино (Закарпатська обл.), Перечин (Закарпатська обл.), Ставне (Закарпатська обл.) , Ужгород (Закарпатська обл.), Пологи (Запорізька обл.), Сарата (Одеська обл.), Кулевча (Одеська обл.), Шепетівка (Хмельницька обл.).

Зі списком поїздів можете ознайомитися на сайті УЗ. У компанії також відзначили, що з понеділка, 9 листопада закривається продаж квитків на поїзд № 102/101, який випливає з Києва до Херсона зі станції Біла Криниця (Херсонська обл.). Висадка пасажирів на ній буде проводитися згідно з установленим порядком. Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Укрзалізниця показала модернізовані вагони, які курсуватимуть у напрямку Лисичанська.

 

 

 
Коментарі (0)