ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» пришвидшить рух потягу

«Укрзалізниця» пришвидшить рух потягу

Пасажири, які їхатимуть в потязі з Києва до Трускавця, проводитимуть в дорозі менше часу. З кінця березня він прибуватиме зі столиці майже на годину раніше.

Залізничники прискорять рух потягу з Києва до Трускавця. Таким чином пасажири проводитимуть в дорозі на 48 хвилин менше часу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

З 30 березня потяг №49 сполученням Київ-Трускавець прискориться майже на годину. « Для зручності пасажирів Укрзалізниця скорегувала графік руху поїзда № 49 Київ – Трускавець. Час перебування у дорозі зменшено на 48 хв. Так, із 30 березня 2014 року поїзд відправлятиметься із Києва о 21:06. До Києва поїзд прибуватиме за діючим графіком о 09:01», – йдеться в повідомленні. У прес-службі також зазначили, що до 30 березня  поїзд курсуватиме за діючим графіком: відправлення з Києва о 20:18, прибуття до Трускавця о 9:01.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Для забезпечення підвищеного попиту на перевезення пасажирів під час березневих свят «Укрзалізниця» призначила 3 додаткові поїзди: із Києва до Ужгорода, Івано-Франківська та Миколаєва. 
 
Коментарі (0)