ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» прискорює поїзди у західному напрямі

«Укрзалізниця» прискорює поїзди у західному напрямі

Відзавтра з Чернівців до Києва та у зворотньому напрямку можна буде дістатися швидше. «Укрзалізниця» вносить зміни у маршрут курсування відповідного потяга.

З 7 червня поїзд сполученням Чернівці – Київ прискориться більш ніж на півтори години. «Укрзалізниця» вносить зміни у маршрут його курсування, - зазначають у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Починаючи з 7 червня 2014 року поїзд №118/117 Чернівці – Київ курсуватиме і територією Молдови, завдяки чому прискориться більш ніж на півтори години» - наголошується у повідомленні.

Окрім того, зауважується, що зміна маршруту відбулася завдяки внесенню змін до Угоди між Урядами України і Молдови про діяльність залізничного транспорту.

«Це дозволило зробити графік руху поїзда більш зручним для пасажирів» - зазначають в «Укрзалізниці».

Таким чином, із Чернівців поїзд відправлятиметься о 19:55 та прибуватиме до Києва о 8:05. У зворотному напрямку - відправлятиметься о 18:42 та прибуватиме до Чернівців о 6:31. На шляху прямування потяг робитиме зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам`янець-Подільський, Гречани, Хмельницький, Вінниця, Козятин-1 та Фастів 1.

Відтак, поїзд №118/117 Чернівці – Київ прискориться у напрямку Чернівців на 1:46, а у напрямку Києва – на 1:35. Також буде збільшено схему поїзда з 14 вагонів до 16, а це додатково близько 100 місць в один бік.

Нагадаємо, 15 травня 2014 року Верховна Рада України ратифікувала Протокол про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту.

Відповідно до протоколу спрощено перетин транзитними поїздами українсько-молдовського кордону.

 
Коментарі (0)