ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг до Львову

«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг до Львову

«Укрзалізниця» призначила ще один додатковий поїзд на травневі свята. Він курсуватиме між Запоріжжям та Львовом. Також відомство збільшило кількість рейсів поїзда Київ – Ужгород.

Для перевезення пасажирів під час травневих свят «Укрзалізниця» призначила ще один додатковий поїзд: № 278/278 Запоріжжя – Львів. Також збільшено кількість рейсів поїзда № 239/239 Київ – Ужгород. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

 
Так, поїзд № 278/278 Запоріжжя – Львів відправиться у рейс із Запоріжжя 29 квітня о 15:05 та зворотно 30 квітня о 12:47. У складі поїзда курсуватиме 18 вагонів: плацкартні, купейні та класу люкс. Поїздом можуть скористатися також мешканці Дніпропетровська, Знам’янки, Козятина, Бердичева, Шепетівки та Здолбунова.
 
Окрім цього, «Укрзалізниця» збільшила кількість рейсів поїзда № 239/239 Київ – Ужгород: із Києва поїзд відправиться 8 травня, зворотно – 11 травня.
 
Нагадаємо, що раніше було призначено 13 додаткових поїздів до травневих свят.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», до 70-річчя з Дня Перемоги для інвалідів та учасників Великої Вітчизняної Війни діятиме пільговий проїзд у вагонах 1-го класу поїздів Інтерсіті+.

Реклама: Скоро день рождения у дорогого Вам человека. Возникает вопрос, какой выбрать подарок, чтобы удивить его? Ответ есть. Вашему вниманию представлен магазин женских часов тут Тик-Так. Более детально ознакомиться с разнообразием ассортимента Вы можете на сайте tik-tak.ua. Сделайте свой выбор.

 
Коментарі (0)