ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники призначили потяг в Запорізьку область

Залізничники призначили потяг в Запорізьку область

З 20 червня нічний потяг Дніпропетровськ, Кривий Ріг – Бердянськ розпочне курсування. Так залізничники організують перевезення пасажирів до місць відпочинку на Азовському узбережжі.

З 20 червня для перевезення пасажирів до місць відпочинку на Азовському узбережжі Придніпровська залізниця призначає курсування двогрупного нічного поїзда  № 472/471 – 552/551 Дніпропетровськ, Кривий Ріг-Головний – Бердянськ – Кривий Ріг-Головний, Дніпропетровськ.   Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури.

Зокрема, поїзд відправлятиметься з Дніпропетровська та Кривого Рогу через день по парних числах, зворотно повертатиметься наступного дня - по непарних.
 
Перша група вагонів вирушатиме з Дніпропетровська о 20:10, друга відправлятиметься із Кривого Рогу о 18:22. На станції Запоріжжя-1 вони об’єднуватимуться і прибуватимуть до Бердянська о 04:35 як один поїзд.
 
Зворотно з Бердянська поїзд вирушатиме о 22:30 і повертатиметься погрупно до Дніпропетровська о 06:31, Кривого Рогу-Головного – о 08:14.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» може зірвати сезон літніх залізничних перевезень. Це може статися внаслідок відсутності потрібної кількості запасних запчастин для залізничного транспорту.
 
Коментарі (0)