ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця призначила рейси ще шести регіональним поїздам

Укрзалізниця призначила рейси ще шести регіональним поїздам

Вони прямуватимуть із Києва до Жмеринки, Фастова, Шостки, Конотопа, Неданчичів та Славутича з 3 липня та будуть курсувати у передвихідні та вихідні дні.
Укрзалізниця призначила рейси ще шести регіональним поїздам. Вони прямуватимуть із Києва до Жмеринки, Фастова, Шостки, Конотопа, Неданчичів та Славутича з 3 липня та будуть курсувати у передвихідні та вихідні дні.
 
Укрзалізниця призначила рейси регіональним поїздам:
 
 №867/868 Київ – Жмеринка – Київ, №884/883 Фастів – Зернове – Київ-Волинський, №896/895 Київ-Волинський – Конотоп, Шостка – Київ-Волинський, №888/887 Київ-Волинський – Ворожба – Фастів, №880-879/882-881 Київ-Волинський – Славутич – Фастів, № 866/865-864/863 Київ-Волинський – Неданчичі – Київ-Волинський. 
 
Нагадаємо, раніше Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на шість поїздів далекого сполучення. Зокрема, з цього тижня відновлять курсування поїзди до Херсона, Бердянська та Новоолексіївки, про це повідомила пресслужба Укрзалізниці. 
 

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.  

 
Коментарі (0)