ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця продовжила рух поїздів чорноморським узбережжям до Затоки та Кароліно-Бугаза

Укрзалізниця продовжила рух поїздів чорноморським узбережжям до Затоки та Кароліно-Бугаза

До сезону літніх перевезень ПАТ «Укрзалізниця» подовжить маршрути курсування поїздів далекого сполучення до Білгород-Дністровського вздовж усього чорноморського узбережжя Одещини
До сезону літніх перевезень ПАТ «Укрзалізниця» подовжить маршрути курсування поїздів далекого сполучення до Білгород-Дністровського вздовж усього чорноморського узбережжя Одещини. Отже, пасажири отримають можливість подорожувати залізницею до Затоки та Кароліно-Бугаза. Крім того, пасажири поїзда № 145/146 Київ–Ізмаїл на 30 хвилин менше перебуватимуть у дорозі.
 
 Із цією метою фахівці залізниці завершили спорудження системи заправки водою пасажирських вагонів по станції Білгород-Дністровський, повідомив директор з пасажирських перевезень та сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків.
 
«Залізничники доклали значних зусиль для того, щоб реалізувати цей дуже важливий з точки зору логістики літніх перевезень проект. Тепер пасажири зможуть подорожувати безпосередньо до Затоки та Кароліно-Бугаза – населених пунктів, у яких сконцентровані бази відпочинку. Таким чином, подорожі до моря стануть для українців більш доступними, швидкими та зручними», – зазначив Ігор Романків.
 

Наразі фахівці ПАТ «Укрзалізниця» працюють над графіком руху пасажирських поїздів, тож про перелік поїздів та їх графік буде повідомлено додатково. 

 
Коментарі (0)