ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця пропонує перевезення медиків службовими поїздами

Укрзалізниця пропонує перевезення медиків службовими поїздами

Укрзалізниця й надалі готова забезпечувати перевезення медичних працівників до своїх робочих місць службовими поїздами
Укрзалізниця й надалі готова забезпечувати перевезення медичних працівників до своїх робочих місць службовими поїздами.
 
Наразі перевізник запропонував Міністерству охорони здоров’я України здійснювати такі перевезення за попередніми заявками. Після отримання кількості необхідних місць та маршрутів їх буде погоджено з Міністерством інфраструктури України, про це розповіла пресслужба компанії.
 
«Укрзалізниця, як одне з найбільших державних стратегічних підприємств, навіть в умовах сьогодення, має виконувати свої соціальні функції. Тому ми повністю готові й в подальшому організовувати перевезення медичних працівників задля безперебійного забезпечення необхідними медичними послугами громадян України», — наголосив виконувач обов’язків голови правління АТ «Укрзалізниця» Желько Марчек.
 
Нагадаємо, що раніше Укрзалізниця вже отримала погодження від Міністерства інфраструктури щодо курсування службових поїздів для залізничників. Вони курсують на всіх залізницях, крім Львівської та Південної, де підвіз працівників здійснюється автотранспортом. У разі необхідності Укрзалізниця готова збільшувати кількість вагонів у службових поїздах для перевезення медиків.
 

Підкреслюємо, що до перевезень допускатимуться працівники, які дотримуватимуться усіх заходів особистого захисту, зокрема матимуть захисну маску або респіратор. 

 
Коментарі (0)