ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» проводить ревізію кадрів

«Укрзалізниця» проводить ревізію кадрів

«Укрзалізниця» перевірила роботу працівників компанії. Зокрема, у відомстві провели ряд службових розслідувань, матеріали який наразі передано до прокуратури.

«Укрзалізниця» провела ряд перевірок роботи кадрів. Наразі відомство передало матеріали службового розслідування про закупівлі та експлуатації міжрегіональних швидкісних електропоїздів Hyundai в прокуратуру. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови «Укрзалізниці» Максим Бланк.

Також, управління контролю та внутрішнього аудиту «Укрзалізниці» провело службове розслідування за фактами зловживань начальником вокзалу «Київ-Пасажирський» при виплаті матеріальних заохочень працівникам, а також розрахунків касирами пасажирів під час продажу проїзних документів.
 
Окрім того, вже проведено службове розслідування укладення Південно-Західною залізницею договорів на екіпіровку та миття вагонів з деякими фірмами. Матеріали передані в прокуратуру.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» підвищує тарифи на проїзд. Підняття цін пройде у 2 етапи – квитки подорожчають з 8 серпня на 10%, і так само з 1 жовтня.
 
Коментарі (0)