ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПри Мінрегіоні визнали необхідність відновлення програм доступного житла

При Мінрегіоні визнали необхідність відновлення програм доступного житла

Спостережна Рада Держмолодьжитла погодилась з необхідністю відновлення державних житлових програм. Зокрема, йшлося про повернення «до життя» двох програм доступного житла.

У Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву члени Спостережної ради підтримали ініціативу щодо необхідності відновлення фінансування державних житлових програм. Про це йшлося на засідання Спостережної ради, передає прес-служба Держмолодьжитла.

Зокрема, мова йде про поновленні фінансування для програм пільгового молодіжного житлового кредитування, а також програми «Доступне житло».

Зазначається, що протягом 2014 – 2015 років, 825 сімей скористалися програмами. Окрім того, введено в експлуатацію 111 житлових будинків, в яких власні квартири отримали 2214  сімей учасників програм.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Комітет Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства наприкінці минулого року наполягав на збільшенні видатків з Державного бюджету на програму доступного житла. Пропонувалося на ці цілі спрямувати 1 млрд грн. Відповідний лист-пропозицію було направлено до парламентського Комітету з питань бюджету.

 
Коментарі (0)