ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця відкрила продаж квитків ще на чотири поїзди далекого сполучення

Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на чотири поїзди далекого сполучення

Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на чотири поїзди далекого сполучення Запоріжжя — Ужгород, Харків — Івано-Франківськ, Харків — Ужгород та Київ — Херсон
Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на чотири поїзди далекого сполучення Запоріжжя — Ужгород, Харків — Івано-Франківськ, Харків — Ужгород та Київ — Херсон.
 
Вони почнуть курсувати з 19 червня, а квитки можна придбати вже зараз. Також буде збільшено періодичність курсування трьох поїздів. 
 
Зокрема, поїзд №17/18 Харків — Ужгород відправиться з Харкова 19 червня, з Ужгорода 20 червня. Поїзд №4/3 Запоріжжя — Ужгород із Запоріжжя здійснить рейс 20 червня, зворотно з Ужгорода — 21 червня. Поїзд №15/16 Харків — Івано-Франківськ вирушить із Харкова 20 червня, з Івано-Франківська 21 червня. Поїзд №768/767 Київ — Херсон відправиться з Києва 19 червня, з Херсона – 20 червня. Зазначені поїзди курсуватимуть через день
 
Буде збільшено періодичність курсування трьох поїздів. Так, з 18 червня поїзд №106/105 Одеса — Київ, з 20 червня поїзд №102/101 Київ — Херсон та з 1 липня №12/11 Київ — Новоолексіївка курсуватимуть щоденно.
 
Крім того, для перевезення пасажирів до місць відпочинку в Укрзалізниці вивчають можливість призначення найближчим часом поїзда №145/146 Київ — Ізмаїл.
 
Також Укрзалізниця подбала про пасажирів, які мають бажання перевезти до чи з Одеси автомобіль у вагоні-автомобілевозі. Така можливість з’явиться з 18 червня, коли до складу поїзда №106/105 Одеса — Київ буде включений спеціальний вагон.
 

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах. 

 
Коментарі (0)