ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відміняє поїзди

«Укрзалізниця» відміняє поїзди

«Укрзалізниця» продовжує скасовувати потяги. Цього разу під скорочення потрапив поїзд, що курсував за маршрутом Одеса-Красний Лиман. Таке рішення відомство ухвалило через зменшення кількості пасажирів.

«Укрзалізниця» відмінила потяг № 592/591 Красний Лиман – Одеса. У відомстві це аргументують зниженням кількості пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

«Середня населеність поїзда складала 67%, при цьому поїзд курсував складом із 10 вагонів. А до кінцевої станції доїжджало в середньому лише 42 пасажири», - зазначається у повідомленні.

Зауважимо, що в цьому напрямку курсують потяги № 92/91Одеса – Костянтинівка, який відправляється з Одеси по парних числах, а з Костянтинівки – по непарних.

Нагадаємо, що раніше «Укрзалізниця» відмінила поїзд № 47/48 Маріуполь – Севастополь також через зниження пасажиропотоку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» планує припинити свою діяльність у зоні проведення АТО на сході країни. Залізничне сполучення буде налагоджено лише на підконтрольних українському уряду територіях.

 
Коментарі (0)