ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відновила попередній продаж квитків до свят

«Укрзалізниця» відновила попередній продаж квитків до свят

На ряд поїздів до травневих свят поновлено попередній продаж квитків, який було призупинено через коригування графіку руху у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на ділянці Корсунь – Городище.

Після корегування розкладу руху поїздів у зв’язку з ремонтними роботами на ділянці Корсунь – Городище, «Укрзалізниця» відновила попередній продаж квитків на поїзди, які відправляються у рейс після 10 травня 2014 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«Попередній продаж квитків відкрито на поїзди, що курсують з Сімферополя до Києва, Львова, Маріуполя, Ковеля, із Києва до Донецька, Херсона, Адлера, Запоріжжя, Севастополя та інші», – йдеться в повідомленні.
 
Раніше «Укрзалізниця» почала відновити попередній продаж квитків на ряд поїздів, які відправляються у рейс 10 та 11 травня 2014 року. Нагадаємо, попередній продаж квитків було призупинено наприкінці березня у зв’язку з необхідністю коригування графіку руху поїздів, з урахуванням «вікон» для проведення ремонтних робіт на ділянці Корсунь – Городище.
 
Коментарі (0)