ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відновила продаж квитків в Слов'янськ

«Укрзалізниця» відновила продаж квитків в Слов'янськ

Зупинка поїздів в Слов'янську Донецької області стала можливою після пом'якшення карантинних обмежень в місті

Зупинка поїздів в Слов'янську Донецької області стала можливою після пом'якшення карантинних обмежень в місті, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Продаж квитків в Слов'янськ, а також зупинка приміських поїздів і поїздів далекого прямування були припинені 6 червня зі спалах коронавируса

"Укрзалізниця" відновила продаж квитків в Слов'янськ Донецької області. Про це 25 червня повідомляє її прес-служба.

Відзначається, що зупинка поїздів далекого і приміського сполучення в Слов'янську стала можливою завдяки рішенню комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької ОДА про пом'якшення карантинних обмежень в місті.

Зараз в Слов'янську роблять зупинку поїзда далекого прямування сполученням Івано-Франківськ - Костянтинівка і Київ - Костянтинівка.

Крім того, відновили зупинку в Слов'янську приміські поїзди сполученням Фенольна - Лиман, Святогірськ - Краматорськ, Слов'янськ - Святогірськ, Слов'янськ - Курдюмівка, Святогірськ - Скотувата, Скотувата - Близнюки, Близнюки - Скотувата, Скотувата - Слов'янськ, Костянтинівка - Святогірськ, Лиман - Фенольна і Лиман - Близнюки.

Продаж квитків в Слов'янськ, а також зупинка приміських поїздів і поїздів далекого прямування були припинені 6 червня зі спалах коронавируса.

За останню добу в Україні коронавірус був підтверджений ще у 994 осіб, що є антирекордом. Загальна кількість підтверджених випадків інфікування в Україні збільшилася до 40 008 померло 1067 жителів країни, вилікувалося - 17 758.

У Донецькій області COVID-19 зафіксовано у 399 осіб, вісім з них померли, 150 - одужали.

 

 
Коментарі (0)