ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця відновила рух поїздів у Вінницькій області

Укрзалізниця відновила рух поїздів у Вінницькій області

Залізничники відновили рух поїздів на дільниці Сосонка - Калинівка у Вінницькій області

28 вересня залізничники відновили рух поїздів на дільниці Сосонка - Калинівка на Вінниччині. У зв’язку з надзвичайною ситуацією на військових складах затримуються більше 20 пасажирських поїздів. Укрзалізниця забезпечує їх рух в обхід небезпечної території. Поїзди курсують, зокрема, через станції Жмеринка, Гречани, Шепетівку, Козятин, Подільськ, Помічну, Знам’янку, Вапнярку, Миронівку.  

 
Загалом за останні дві доби Укрзалізниця була змушена змінити маршрут прямування 85 пасажирських поїздів. Час затримки їх в дорозі складав від 30 хвилин до 14 годин. 
 
Наразі вокзали та станції працюють у посиленому режимі, чергові по станціях та начальники станцій переведені на цілодобовий режим роботи. В Укрзалізниці та у філіях товариства також здійснюється постійне чергування керівного складу та причетних фахівців.
 
Для інформування пасажирів на залізничних станціях та вокзалах здійснюються оголошення про час затримки поїздів. У разі необхідності забезпечення пересадки та в очікуванні поїздів, що затримуються, пасажирам надаються послуги з розміщення в кімнатах відпочинку, в першу чергу дітям.
 
На вокзалах та станціях працюють додаткові квиткові каси для повернення проїзних документів. Станом на ранок 28 вересня пасажири вже повернули 5263 проїзних документів на суму понад 987 тис. грн.
 
Також у посиленому режимі працюють вагонні дільниці з формування пасажирських поїздів для проведення максимально якісного екіпірування та підготовки составів у рейс. 
 
27 вересня для забезпечення перевезення пасажирів залізничники призначили  додатковий поїзд № 901/902 Вінниця – Львів.  Крім того, для пасажирів з дільниці Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, які прямували до Перемишля, до складу поїзда № 51/52 Львів – Краків включено додатковий вагон сполученням Львів – Перемишль та організовано пересадку.
 
Коментарі (0)