ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» відновить сполучення з Маріуполем

«Укрзалізниця» відновить сполучення з Маріуполем

Через кілька днів буде відновлено залізничне сполучення з Маріуполем. Це стало можливо після відповідного погодження про відновлення руху поїздів на цій ділянці Міністерством внутрішніх справ та Службою безпеки України

Залізничне сполучення з Маріуполем буде відновлено в неділю 31 травня. Першим вийде на маршрут потяг з Києва. Другим на черзі стане поїзд Львів – Маріуполь. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Відновлення руху стало можливим після відповідного погодження про відновлення руху поїздів на цій ділянці Міністерством внутрішніх справ та Службою безпеки України», - йдеться у повідомленні.

Із Києва поїзд № 584/583 Київ – Маріуполь відправлятиметься о 16:26 та прибуватиме до Маріуполя о 12:46. Зупинятись потяг буде на станціях Миронівка, П’ятихатки та Комиш-Зоря. Із Маріуполя на маршрут поїзд вийде 1 червня.

Поїзд  № 70/69 Львів – Маріуполь вийде на маршрут зі Львова 5 червня о 17:40 та прибуватиме до Маріуполя наступного дня о 22:35. В зворотньому напрямку поїзд курсувати з 7 червня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 23 грудня минулого року у Маріуполі на 1260 км залізничного перегону було підірвано залізничний міст.  У результаті цього було пошкоджено опору мосту. Рух поїздів у район залізничного вокзалу й морського торговельного порту було тимчасово призупинено. Спецслужби  кваліфікували вибух як теракт.

 
Коментарі (0)