ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» взялася за ремонт рухомого складу

«Укрзалізниця» взялася за ремонт рухомого складу

«Укрзалізниця» продовжує завантажувати заводи з ремонту залізничного рухомого складу. Наразі відновлювальні роботи проводяться на 11 локомотивних секцій.

«Укрзалізниця» продовжує максимально завантажувати усі профільні підприємства з ремонту рухомого складу. Зокрема, ПрАТ«Запорізький електро-возоремонтний завод» відремонтує 24 локомотивні секції. Наразі у ремонті знаходиться 11 секцій. Про це під час огляду заводу повідомив в.о. генерального директора «Укрзалізниці» Олександр Завгородній, передає прес-служба Кабінету Міністрів.

Примітно, в.о. голови правління ПрАТ «ЗЕРЗ» Олег Вінник, зазначив, що понад 70 позицій комплектуючих підприємство змушене сьогодні купувати за кордоном, що за нинішньої економічної ситуації вкрай проблематично. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні наступного року влітку регіональні потяги курсуватимуть на 16 нових маршрутах. Ці поїзди забезпечать більш комфортні умови для пасажирів, які подорожують з Києва до Вінниці, Коростеня, Житомира та інших великих міст.
 
Коментарі (0)