ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» задіяла спецтехніку для прибирання снігу

«Укрзалізниця» задіяла спецтехніку для прибирання снігу

На снігоочисних роботах були задіяні 17 снігоочисників та 28 снігоочисних машин

Зокрема, 33 машин працювали на Південно-Західній, 9 – на Львівській та  3 – на Одеській залізниці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Станом на 12 грудня найбільша товщина снігового покрову зафіксована на станціях Коростень – 35 см, Жмеринка – 41 см, Козятин – 41 см – та Івано-Франківськ – 25 см. У Києві зранку було 8 см снігу.

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна» безперебійність та безпеку руху поїздів у складних погодних умовах забезпечували  більше 3,7 тис. залізничників. Особливо постраждали від негоди Південно-Західна та Львівська залізниці.

За словами головного інженера служби колії Південно-Західної залізниці  Дмитра Копера, затримок поїздів, пов’язаних з засніженістю станцій та перегонів по Південно-Західній залізниці не зафіксовано, проте поїзди затримувалися через падіння дерев на перегонах.

«Наразі поїзди прямують за графіком, бригади колійників і енергетиків чергують цілодобово і при виникненні будь-якої нестандартної ситуації, зокрема пов’язаної з падінням дерев, виїжджатимуть на місце події» - повідомив Дмитро Копер.

 
Коментарі (0)