ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця запустила додаткові рейси на Трійцю

Укрзалізниця запустила додаткові рейси на Трійцю

ПАТ "Укрзалізниця" призначила додаткові регіональні поїзди на Трійцю. Вони курсуватимуть в період з 5 по 9 червня.

 

ПАТ "Укрзалізниця" призначила додаткові регіональні поїзди на Трійцю. Вони курсуватимуть в період з 5 по 9 червня.

Про це Повідомляється, що регіональні поїзди курсуватимуть щодня за п'ятьма напрямками:

Квитки на потяги продаватимуть на 50% місць.

З 1 червня, жд-транспорт почав курсувати. І на даний момент "Укрзалізниця" призначила ще додатково поїзда за п'ятьма напрямками в зв'язку з Трійцею, пише "РБК Україна".

В "Укрзалізниці" зазначають, що перевезення пасажирів здійснюватиметься тільки в захисних масках. Крім того, в поїздах Інтерсіті, і при посадці в нічний час доби, пасажирам будуть виробляти температурний скринінг.

У разі наявності ознак ГРВІ, пасажирів пускати в вагони поїздів не будуть.

Крім того, провідників обіцяють забезпечувати засобами захисту. У компанії заявили, що після кожного рейсу вагони будуть обробляти дезинфікуючим розчином.

Однак, українці, які поспішили скористатися послугами залізяки, зафіксували бруд і товстий шар чорного пилу, що осів в вагонах. Виникає питання, чи будуть дотримуватися всі обіцяні санітарні норми в вагонах поїздів і електричок.

На сайті "Стіна" ми повідомляли, що в адміністрації президента України Володимира Зеленського відбулася селекторна нарада, на якому розповіли про введення адаптивного карантину в усіх регіонах України за винятком Львівської, Рівненської та Чернівецької області.

 

 
Коментарі (0)