ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця запустила новий поїзд № 5/6 Маріуполь — Рахів

Укрзалізниця запустила новий поїзд № 5/6 Маріуполь — Рахів

У перший рейс вирушив поїзд № 5/6 Маріуполь — Рахів, який долає найдовший пасажирський залізничний маршрут в Україні — 1806 км. Він сполучає 7 областей.
У перший рейс вирушив поїзд № 5/6 Маріуполь — Рахів, який долає найдовший пасажирський залізничний маршрут в Україні — 1806 км. Він сполучає 7 областей, про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.
 
У складі поїзда 10 абсолютно нових вагонів, які були цьогоріч збудовані вітчизняним виробником та придбані за кошти держбюджету.
 
«Як і обіцяли, з нових вагонів, які купуємо за бюджетні кошти, формуємо надважливі соціальні маршрути. Цей поїзд охоплює майже всю країну та дасть можливість жителям багатьох населених пунктів без пересадки відвідати туристичні куточки України», — говориться у повідомлені.
 

У складі поїзда плацкартні вагони, купе та люкс. Новий поїзд курсує із зупинками в Запоріжжі, Дніпрі, Білій Церкві, Львові, Івано-Франківську, Яремчі, Татарові, Ворохті, Ясіні та Квасах. Кінцева зупинка знаходиться в найбільш високогірному місті України. 

 
Коментарі (0)