ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкрзалізниця запустить новий нічний поїзд №10 / 9 Київ-Маріуполь

Укрзалізниця запустить новий нічний поїзд №10 / 9 Київ-Маріуполь

Укрзалізниця з 30 березня запустить новий нічний поїзд №10 / 9 Київ-Маріуполь. Поїзд прибуватиме до Маріуполя на 2 години швидше, ніж нині курсують поїзди.
Укрзалізниця з 30 березня запустить новий нічний поїзд №10 / 9 Київ-Маріуполь. Про це повідомив глава «Укрзалізниці» Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.
 
«Ми запускаємо очікуваний пасажирами нічний експрес в Донецьку область. Він в графіку вже з 30 березня. Чому цей поїзд важливий? Повідомлення з Маріуполем - в пріоритеті », - написав він.
 
Кравцов зазначив, що поїзд прибуватиме до Маріуполя на 2 години швидше, ніж нині курсують поїзди.
 
«Зараз час у дорозі - більше 17 годин. «Укрзалізниця» обіцяла, що поїзди будуть курсувати швидше. З урахуванням оптимального балансу між вантажними перевезеннями і пасажирськими - 2:00 - це максимум, який зараз ми можемо зробити з наявної інфраструктурою », - зазначив він.
 

Вагони в складі будуть модернізовані після ремонту. Відповідно до системи бронювання «Укрзалізниці», поїзд курсуватиме через день. Відправлятиметься з Києва буде о 19:03, а прибуватиме до Маріуполя - о 09:47. З Маріуполя відправлення о 16:30, прибуття до Києва - о 07:14. 

 
Коментарі (0)