ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» заспокоює: платних туалетів в поїздах не буде

«Укрзалізниця» заспокоює: платних туалетів в поїздах не буде

«Укрзалізниця» відреагувала на низку повідомлень в ЗМІ про ніби то близьке впровадження плати за користування туалетом в поїздах. Така Інформація не є правдивою.

 

Інформація про платні туалети в поїздах української залізниці не відповідає дійсності, повідомляє «Укрзалізниця»

"Осаннім часом низка ЗМІ розповсюджують неправдиву інформацію про запровадження платних туалетів у поїздах. Ця інформація не тільки не відповідає дійсності, а й суперечить здоровому глузду. ПАТ «Укрзалізниця» закликає представників ЗМІ сумлінно ставитися до своєї роботи, не вводити в оману читачів та не поширювати фейкову інформацію про діяльність ПАТ «Укрзалізниця», в тому числі і про платні туалети у поїздах.", говориться в повідомленні компанії.

Крім того, актуальність та достовірність інформації можна уточнити у Департаментів інформаційної політики та зв’язків з громадськістю ПАТ «Укрзалізниця», за номером (044) 465-24-38 або відправивши лист на електронну скриньку Infopress@uz.gov.ua.

 «Укрзалізниця» також попереджає, що у разі подальшого розповсюдження неправдивої інформації, має намір захищати свою ділову репутацію в судовому порядку, адже розповсюдження недостовірної інформацію, що дискредитує компанію, є порушенням чинного законодавства.

Як раніше повідомлялось, з метою покращення якості та сервісу обслуговування пасажирів, ПАТ «Укрзалізниця» запроваджує низку безкоштовних послуг у поїздах.  Зокрема, вже доступний безкоштовний інтернет у швидкісних поїздах, які курсують на маршрутах Київ – Львів, Київ – Харків, Київ – Дніпропетровськ, Київ – Запоріжжя, Київ – Тернопіль, Київ – Одеса та Київ – Костянтинівка, Київ – Красноармійськ. Крім того, ведеться робота з покращення рівня обслуговування пасажирів, вводяться додаткові поїзди та рейси, щоб вивести усіх мандруючих до місць відпочинку на свята.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Квітня 2016 p. 17:30
Думаю, Укрзалізниця може бути порізана на металобрухт, і у такому вигляді продана за кордон подібно до переважної більшості пострадянських промислових підприємств.На виручені гроші продовжиться розбудова конча-заспи.