ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» змінює дизайн квитків

«Укрзалізниця» змінює дизайн квитків

Новий дизайн відправлений на узгодження в ряд державних органів

"Укрзалізниця" планує замінити дизайн ж / д квитків - новий варіант оформлення документів був розроблений в 2017 році, проте затвердити його не вдалося. Про це повідомили в прес-службі компанії, передає "Лівий берег".

В даний час на українських квитках зображений російський потяг ЕР-200, який курсував між Москвою і Санкт-Петербургом і до України не має ніякого відношення, а написи дублюються російською мовою.

Новини по темі: Новий логотип "Укрзалізниці": Раз не можна відмити вагони, потрібно їх забрендувати

При цьому, вимоги до форми бланків визначаються порядком, затвердженим у 2013 році спільним наказом Міністерства інфраструктури та Міністерства доходів і зборів. У його погодженні брали участь також Мінфін, Національний банк, Служба безпеки України та Державна служба з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

Тому після розробки проекту нового бланка проїзного документа УЗ направила його на узгодження до відповідних органів. Але через реформи Міністерства доходів і зборів, яке трансформувалося в Державну фіскальну службу, проект повернули назад з пропозицією підготувати нову редакцію документа.

Новини по темі: "Укрзалізниця" запустить з Києва в Лисичанськ нічний експрес, - Кравцов

Нагадаємо, вчора УЗ урочисто презентувала оновлений логотип компанії. Її керівництво заявляє, що він стане "символом змін" в УЗ.

Також нагадаємо, що ціни на квитки "Укрзалізниці" в 2018 році вже подорожчали на 12% (в травні), наступне підвищення заплановано на жовтень, аналогічно - на 12%.

 

 
Коментарі (0)