ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУльтразвукова кавітація – струнка та підтягнута фігура

Ультразвукова кавітація – струнка та підтягнута фігура

У боротьбі із зайвими жировими відкладеннями, прагнучи ідеальної, стрункої фігури, багато хто вдається до сучасного ефективного методу

У боротьбі із зайвими жировими відкладеннями, прагнучи ідеальної, стрункої фігури, багато хто вдається до сучасного ефективного методу, за допомогою якого вдається зменшити товщину підшкірного жирового прошарку. І це – ультразвукова kavitatsiya. Вдається досягти чудових результатів, без необхідності вдаватися до хірургічного втручання.

Крім того, цей метод має багато інших переваг. Серед основних переваг варто виділити такі:

абсолютно безболісна процедура;

практично відсутні протипоказання, не потрібний реабілітаційний період;

виключені зовнішні неприємні наслідки у вигляді синців та набряків.

За допомогою ультразвукової кавітації вдається проводити корекцію певної проблемної зони, в результаті стає можливим досягти пропорційності фігури, зберегти якість шкіри. Вона не обвисатиме, як могло б статися, якби ви самостійно худнули.

Існує безліч показань для проведення ультразвукової кавітації. З основних варто виділити:

проблемні зони з видимими жировими відкладеннями, целюліт;

початкова стадія ожиріння;

жировики.

Крім того, після операційної ліпосакції проводиться ультразвукова кавітація.

За допомогою кавітації можна без зайвих зусиль пострункішати. Суть кавітації полягає у видаленні жирової тканини з використанням ультразвуку. Кавітація – відмінна альтернатива ліпосакції. Тут під впливом ультразвукових хвиль, у жировій тканині утворюються спеціальні бульбашки, завдяки яким жирова тканина розщеплюється на прості структури. Далі вони виводяться природним шляхом з організму через печінку, а також лімфатичну систему.

Для того, щоб досягти відмінних результатів, знадобиться близько восьми процедур ультразвукової кавітації. Інтервал між ними має становити десять днів. Буває, що достатньо п'яти сеансів. Все залежить від того, який результат ви хочете отримати, а також від того, в якому стані ваша шкіра. Вже після першого сеансу помітний добрий ефект. Ви втратите від одного до двох сантиметрів обсягом.

 

 

 
Коментарі (0)