ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗакарпаття переходить на альтернативні види палива

Закарпаття переходить на альтернативні види палива

Закарпатська область переходить на альтернативні види палива. Зокрема, до початку опалювального сезону переобладнано більш ніж півсотні котелень.

У Закарпатській області на альтернативні види палива перевели 58 котелень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Зазначається, на це з обласного бюджету та державного фонду регіонального розвитку виділено майже 50 млн грн.

Примітно, підприємства житлово-комунального  господарства та об’єкти соціальної сфери Закарпатської області до опалювального періоду підготовлено.

«До роботи в зимовий період повністю готові 669 загальноосвітніх шкіл та 569 дитячих навчальних закладів, 47 лікарень, 2730 житлових будинків, а також 1274 котельні та 63 км теплових мереж. Відремонтовано 177 покрівель, 97 систем холодного водопостачання та 99 електрощитових в житлових будинках», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Чернівецькій області завершується підготовка господарств до опалювального сезону. Зокрема, підготовлено котельні, замінено теплові мережі, відремонтовано дороги та заготовлено посипковий матеріал і спецтехніку.

 
Коментарі (0)