ГоловнаНовини ЖКГТранспортУряд домагатиметься виконання «правил, написаних кров’ю»

Уряд домагатиметься виконання «правил, написаних кров’ю»

За словами Азарова ці заходи підвищать відповідальність за дотримання правил дорожнього руху водіями та вимоги до працівників ДАІ

 

Кабінет міністрів у середу, 8 серпня, прийме ряд рішень, які дозволять зменшити аварійність на дорогах.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Микола Азаров  під час відвідання автошколи з підготовки водіїв транспортних засобів, інформує прес-служба уряду.

«У середу ми заслухаємо на засідання Кабінету міністрів Міністерство внутрішніх справ, начальника вітчизняної Державтоінспекції, представників громадських організацій. Ми маємо намір вжити цілий ряд заходів, які крок за кроком дозволять підвищити безпеку на дорогах», - сказав Микола Азаров.

За його словами, ці заходи підвищать відповідальність за дотримання правил дорожнього руху водіями та вимоги до працівників ДАІ.

«Нам необхідно знайти оптимальне рішення щодо ситуації, яка у нас склалася на дорогах, і тих структур, які повинні забезпечувати безпеку дорожнього руху. Нам потрібно з однієї сторони підвищувати якість роботи ДАІ, підвищувати відповідальність їх працівників, а з іншого боку – необхідно зробити все, щоб наші водії не порушували написані кров’ю правила безпеки», - зазначив Микола Азаров.

 
Коментарі (1)
Леон
06 Серпня 2012 p. 18:39
Не надо изобретать велосипед!! Не надо смотреть даже в Европу!! Всех гаишников в Грузию!!! Пусть учатся!!! И стройте нормальные дороги,травматизма будет меньше!!!!