ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУряд доручив включити всі вимоги профспілок до Генеральної угоди між кабміном і профспілками

Уряд доручив включити всі вимоги профспілок до Генеральної угоди між кабміном і профспілками

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив уряду включити всі вимоги профспілок стосовно заробітних плат до Генеральної угоди між Кабміном і профспілками.

Міністр соціальної політики Андрій Рева після зустрічі Прем'єр-міністром повідомив, що уряд  візьме до уваги всі вимоги представлені профспілками щодо заробітних плат, крім цього вони будуть включені до Генеральної угоди, яка має бути невдовзі підписана між Кабміном і профспілками.

«Ми отримали доручення від Прем'єр-міністра доопрацювати Генеральну тарифну угоду з урахуванням вимог, які нам сьогодні передали профспілки. Переговори по ній уже знаходяться на завершальній стадії», - наголосив Рева.

Також він зазначив, що  буде підготовлено  низку законопроектів на основі цієї угоди, які повинні суттєво реформувати  питання стосовно заробітної плати та підвищення соціальних стандартів. 

«У цьому відношенні ми завжди будемо підтримувати конструктивний діалог з нашими соціальними партнерами, оскільки результатом цього діалогу є поліпшення життя людей. В цьому відношенні наші цілі стратегічні абсолютно збігаються», - заявив Рева.

Представники профспілок з усієї України провели в середу у столиці Всеукраїнський марш протесту проти підвищення цін на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Липня 2016 p. 23:30
Під "підвищенням соціальних стандартів" треба розуміти продовження знецінення українських грошей --цей очевидний обман триває вже 25 років: пенсии і зарплати підвищують 1,5 рази, а ціни і тарифи збільшуються у 3-4 рази.