ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд компенсує мільйонні витрати на ремонт доріг

Уряд компенсує мільйонні витрати на ремонт доріг

Уряд компенсує витрати на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт автомобільних доріг на суму 600 млн грн. Відповідна постанова вже затверджена.

Кабінет Міністрів затвердив обсяги відшкодування витрат на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт автомобільних доріг на суму 600 млн грн. Про це йдеться в постанові уряду №169 від 4 червня 2014 року.

Згідно з документом, мова про затвердження обсягів відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням міжнародних договорів, на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об'єктів автомобільних доріг Київ - Ковель - Ягодин, Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Знам'янка, Київ - Харків - Довжанський, Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, Київ - Іванків - Овруч в сумі 600 млн грн.

Крім того, уряд затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення та обсяги їх фінансування у 2014 році за рахунок коштів, залучених у 2013 році під державні гарантії «Укравтодором».

Також уряд встановив, що фінансування об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення здійснюється з урахуванням обсягу робіт, фактично виконаних у минулих роках.

Крім того, Кабмін надав Державному агентству автомобільних доріг право на затвердження за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі титулів будівель і титулів на виконання проектно-вишукувальних робіт на об'єктах, перелік яких затверджено постановою і дозволив організовувати виконання робіт на об'єктах, перелік яких затверджено постановою, за затвердженою до прийняття цієї постанови, проектною документацією.

 
Коментарі (0)